Voel jij je ook een beetje anders? Of heb je het idee dat mensen anders tegen jou aankijken? Dan zoek je misschien een gezellig en informatie platform waar jij jezelf kunt herkennen. Nou, dan hebben we je gecoverd, want we zijn zelf ook best Queer.

Queer is meer een verzamelnaam voor iedereen die zich anders voelt of is, dan wat onze maatschappij als standaard ziet. Queercover heeft een flinke roze inslag en zal dan ook vooral berichten over nieuwtjes uit de LHBTIQ+ hoek. Nee, niet alleen over geaardheid en seks. Doen we ook, maar er is veel meer natuurlijk. Uitgaan en evenementen scoren altijd goed bijvoorbeeld.

Maar een goed verhaal over de ervaringen van gelijkvoelenden of gelijkzijnden, kan net zo interessant zijn en een voor sommige hulp en een opening bieden in hun eigen leven. Daar gaat het dan ook voornamelijk om. De zaken die het leven de moeite waard maken en de kracht tonen van de mensen die het doormaken en doorgaan.

Queercover staat voor helaas op een plankje in onze koelkast. Niet bij gebrek aan interesse van ons, maar uit gebrek aan tijd, mensen en middelen. Maar… zodra het mogelijk is zal deze glossy website uit de startblokken gaan en lekker eigenwijs zijn weg gaan zoeken naar geïnteresseerde lezers. Misschien wel zoals jou!