Algemeen

De website van Regio Online is te vinden via https://www.regioonline.nl

Je kan een persbericht op 2 manieren toesturen. per mail en via een formulier kan je een tip doorgeven of in dit geval een persbericht.

Algemeen persbericht kunnen gemaild worden naar redactie@regioonline.nl en voor sport naar sportredactie@regioonline.nl wil je liever een formulier invullen dan kan dat via de volgende link: https://regioonline.nl/tip-de-redactie/

Per incident ligt het er aan wat er precies is gebeurd, soms is het een eenzijdig ongeluk en de andere keer is het een grote brand, onze verslaggevers maken een inschattig hoe groot een incident is, is het een klein incident is de kans groot dat er geen verslaggeving van is gemaak. Soms is er bewust geen verslag gedaan in overleg met de politie of andere autoriteiten.

Het klopt dat niet alle provincie’s meerdere regio’s hebben, dit komt omdat er dan teweinig berichtgeving is uit deze provincie(s). Mocht er in de toekomst toch meer berichtgevig komen zal de hoofdredactie eventueel regio’s toevoegen.

Onze voorwaarden zijn te vinden via de footer of via deze link https://www.regioonline.nl/voorwaarden

Op de website van Regio Online staan reclames. Dit is onze inkomstenbron.

Je kan je via de volgende link aanmelden voor onze nieuwsbrief https://www.regioonline.nl/nieuwsbrief-socials , je kan je op elk moment weer uitschrijven

Je ontvangt van ons de nieuwsbrief zodra je je hebt aangemeld en je mail is bevestigd, heb je geen bevesstigingsmail gehad dan is je mail nog niet bevestigd.

Zodra je mail bevestigd is krijg je elke werkdag om 07:00 het laatste nieuws in je inbox mits er die ochtend al nieuw nieuws is uit die regio.