Nieuws

Regio Online blijft PlusBus Houten na moeilijk jaar steunen

PlusBus-Plein-Oude-Dorp-768x576

De PlusBus in Houten mag ook dit jaar weer rekenen op de steun van Regio Online. Wij zullen de kosten voor hosting en onderhoud van de website op ons nemen. Eigenaar Jeffrey Groen laat weten “Voor onnoemelijk veel ondernemers was de afgelopen anderhalf jaar rustig moeilijk te noemen, maar dat geldt ook voor “heel veel maatschappelijke initiatieven, zoals de PlusBus in Houten. Wij hebben daarom besloten de sponsoring met een jaar te verlengen.”

PlusBus Houten

De bus is een initiatief van een grote groep vrijwilligers, die 55-plussers de kans willen bieden er eens even tussenuit te kunnen. Dat kan met een mooi ochtendritje, een lunchrit, of een dag uitje. De PlusBus biedt een variatie aan mogelijkheden voor ouderen aan die weinig mogelijkheden hebben er eens op uit te gaan. Ook mindervaliden kunnen bij de Plusbus terecht.

Heel veel maatschappelijke initatieven zoals de PlusBus in Houten. We hebben daarom besloten de sponsering met een jaar te verlangen.

Aldus Jeffrey Groen, Hoofdredacteur bij Regio Online

Toch weer ‘op de rit krijgen’

Door alle beperkingen van de afgelopen tijd was het haast niet mogelijk om ritten uit te voeren. “En dat juist in een tijd waarin mensen afleiding nodig hadden”, laat een woordvoerder weten. “Maar we zijn zeker niet stil blijven zitten en gaan ons programma gewoon weer oppakken, met de eventuele maatregelen die daar bij horen.”

Steun

Het initiatief van uit Houten kan al enkele jaren op de steun van Regio Online rekenen en ook voor 2022 zal dat het geval zijn. “Waar mogelijk zullen we natuurlijk ook inhoudelijk aandacht besteden aan dit mooie initiatief, dat geheel afhankelijk is van deelnemers en sponsoren”, besluit Groen.