Nieuws

Regio Online lanceert sport op Regio Online

img_09_h

Krimpenerwaard – Regio Online lanceert op haar nieuwsplatform Regio Online een compleet nieuwe sportsectie. Hiermee wil zij langzaam bouwen aan een grote diversiteit aan sportnieuws, zowel lokaal als regionaal. Hierbij zullen voetbal en wielrennen prominent aanwezig zijn. Zowel bij de betaalde sport als bij de amateurs.

Regio Online wil diversiteit

Naast de genoemde sporten wil Regio Online vooral veel diversiteit aanbieden. Daarom wordt gebouwd aan sportsecties over Formule 1, schaatsen, tennis, paardensport, zwemmen, volleybal, hockey, handbal, darts, vechtsporten en turnen. Andere sporten worden niet uitgesloten, maar hebben voor nu nog geen eigen sectie en zullen onder de sectie Sport Algemeen te vinden zijn.

Grote evenementen

Natuurlijk zullen we ook aan de grote evenementen in de sport aandacht besteden, zoals de Olympische zomer- en winterspelen. Ook de Paralympics zullen we uitgebreid aandacht geven. Ook een NK, EK of WK – van welke sport dan ook – kan op onze aandacht rekenen. Natuurlijk zullen wij hierbij vooral de sporters uit de regio’s belichten.

Uitnodiging aan amateursport

Regio Online nodigt alle amateursportclubs uit om hun persberichten, uitslagen, standen, competities, transfers, acties, oproepen en uitnodigingen met Regio Online Sport te willen delen. Dat kan door informatie (liefst voorzien van rechtenvrije foto met naamsvermelding fotograaf of auteursrechthebbende) te sturen naar sportredactie@regioonline.nl. Hiermee breng je jouw club ruim onder de aandacht van onze bezoekers.